5 lucruri pe care sigur nu stiai ca le poti face cu WhatsApp

0
2660
5 lucruri pe care sigur nu stiai ca le poti face cu WhatsApp

Cu siguranta toata lumea a auzit de WhatsApp, chiar daca nu il foloseste.

Iar daca te numeri printre cei 800 de milioane de utilizatori, exista cu siguranta cateva caracteristici ale aplicatiei despre care nu stiai, sau pe care nu stiai ca poti sa le modifici.

Salvati toata arhiva pe un nou telefon

Atunci cand va schimbati telefonul va puteti transfera si istoria conversatiilor, cu simpla conditie sa folositi un card microSD. Intrati in Menu > Settings > Chat settings > Backup conversations.

Introduceti cardul in noul telefon, instalati WhatsApp si dati Restore cand vi se solicita. Daca backup-ul a fost facut in memoria interna, cautati in telefon /sdcard/WhatsApp/ si mutati continutul manual.

Ascundeti „last seen time”

Sub numele fiecarui contact din WhatsApp exista un „last seen time” care va spune cand a verificat ultima oara aplicatia, fiecare contact.

Daca nu vreti ca ceilalti sa vada cand folositi aplicatia, puteti seta „last seen time” la Nobody. Mergeti la  Settings > Account > Privacy > Nobody, dar tineti cont ca de asemenea nu veti mai putea vedea cand ceilalti au verificat ultima data continutul.

Aflati cand a fost citit mesajul

Puteti sti ca mesajul a fost citit atunci cand cele 2 bife de sub mesaj devin albastre, iar daca tineti apasat pe mesaj si accesati Info veti sti si ora la care a fost citit. pentru iOS puteti tine apasat pe mesaj, trageti spre stanga si aflati ora.

Puteti bloca WhatsApp

Nu puteti face asta pe iOS in mod normal, dar pe Android aveti mai multe optiuni de securitate, prin instalarea unei aplicatii care va vor permite sa stabiliti o parola pentru a va proteja chat-ul. Puteti incerca Messenger and Chat Block, AppLock, sau Smart AppLock.

Unele dintre aceste aplicatii pot chiar face o poza a celui care incearca sa acceseze aplicatia si puteti prinde curiosul. Daca folositi un Windows Phone incercati WhatsApp Locker, iar daca folositi un BlackBerry, incercati Lock for Whats Messenger.

Puteti folosi WhatsApp si pe calculator

Daca aveti Chrome instalat pe calculator sau pe laptop, accesati WhatsApp Web si urmati instructiunile pentru telefonul dumneavoastra.

Fiti sigur ca telefonul este conectat la internet, ideal prin Wi-Fi, pentru ca aplicatia web va sincroniza totul de pe telefon. Intrati in WhatsApp, gasiti WhatsApp Web in meniu si scanati codul QR in browser. Trucul nu merge si pe iOS.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.