Castiga o tableta SAMSUNG GALAXY TAB 3 LITE

0
4915

Castiga o tableta SAMSUNG GALAXY TAB 3 LITE
Cum poti castiga ? Nimic mai simplu.

1.Inscrie-te la newsletter-ul All4gadget.ro. 

Inscrie-te la newsletter!

Ce trebuie sa stii?

– concursul se desfasoara in perioada 26.03.2015 – 02.04.2015

– la tragerea la sorti vor participa doar adresele de mail confirmate ( prin linkul care vine pe mail )

– tragerea la sorti va avea loc pe data de 03.04.2015

– pentru tragerea la sorti vom folosi platforma independenta tragerilasorti.ro

– castigatorul concursului va fi anuntat pe 03.04.2015 dupa tragerea la sorti in cadrul acestui articol

– castigatorul poate fi vizualizat, ulterior in permanenta pe site-ul tragerilasorti.ro in sectiunea rezultate extrageri

– Extragerea precum si castigatorul concursului “Castiga o tableta SAMSUNG GALAXY TAB 3 LITE” o puteti vizualiza la urmatorul link : https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/3624-exragere-concurs-all4gadget-ro/castigatori.html

Din acest moment, castigatorul are la dispozitie 24 de ore (termenul limita pentru revendicarea premiului este sambata, 4.04.2015. ora 18.23).
Pentru a revendica premiul trebuie sa trimiteti un mail pe adresa contact@tukumediagroup.ro cu urmatoarele date : nume, prenume, adresa completa, numar de telefon precum si adresa de mail castigatoare.

Info:
Pentru a verifica daca ati participat si ati castigat accesand casuta din dreapta VERIFICA DACA ESTI INSCRIS. Adresele de mail apar hasurate deoarece sunt date cu caracter personal.

Va multumim si Felicitari!

SAMSUNG GALAXY TAB 3 LITE

Galaxy Tab 3 Lite (7″) este un dispozitiv usor si subtire, cu o margine mai compacta, astfel incat sa poata fi manevrat si cu o singura mana. Datorita bateriei mari, de 3.600 mAh, care maximizeaza portabilitatea, utilizatorii se pot bucura de pana la opt ore de redare video fara a avea nevoie de incarcator. Ecranul de 7 inci al Galaxy Tab 3 Lite are o rezolutie optima, conceputa special pentru a le oferi acestora o experienta mai buna de vizionare. In plus, bara de meniu este situata pe marginea dispozitivului si nu pe ecran, un avantaj pe care utilizatorii il au la indemana pentru a profita din plin de experienta vizuala completa oferita de ecranul lat al noii tablete Samsung din seria Galaxy Tab 3.

Specificatii 

Procesor: Dual-Core™ 1.20GHz

Diagonala (inch): 7″

Capacitate RAM: 1GB DDR2

Spatiu de stocare: 8GB

Wireless: 802.11 b/g/n

Sistem de operare: Android 4.2 Jelly Bean

Culoare: White

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.