Ecran principal pentru Android mai ordonat in 2 pasi

0
1058

Ecranul principal al unui smartphone Android poate deveni dezordonat intr-o clipire de ochi daca aveti obiceiul de a downloada constant aplicatii. Din fericire, mentinerea curata a paginii principale solicita un minim de efort. Bineinteles daca vreti ca aceasta sa fie curata, pentru ca unor persoane s-ar putea sa le placa sa aiba ecranul ticsit de aplicatii si widget-uri.

Exista 2 lucruri importante pe care trebuie sa le faceti pentru a va pastra ecranul principal ordonat:

In primul rand trebuie sa dezactivati functia care permite crearea de shortcut-uri pe ecranul principal, ori de cate ori o noua aplicatie este descarcata. Desigur ca puteti sterge si manual acel shortcut de pe ecranul principal, dar se poate sa nu aveti timp de fiecare data sa faceti acest lucru, pentru fiecare aplicatie instalata. Dupa ce dezactivati functia de creare a unui shortcut si considerati ca o anume aplicatie trebuie sa va fie la indemana, o puteti cauta in „sertarul” aplicatii, si o trageti efectiv cu degetul pe ecranul principal pentru a crea un shortcut.

In al doilea rand, pentru a va mentine ecranul principal curat si ordonat, puteti folosi fisiere. Pentru a crea un fisier pe ecranul principal, apasati lung pe ecran si creati un fisier nou, care intotdeauna va arata ca un cerc. Tineti apasat lung pe aplicatie si trageti-o in fisierul nou creat. Puteti face acest lucru si cu alte aplicatii pe care doriti sa le includeti in fisier. Puteti redenumi fisierele dupa cum doriti si puteti adauga la denumire chiar si emoticoane. Datorita acestor fisiere, puteti accesa rapid orice aplicatie de pe ecranul principal, cu doar 2 atingeri, in timp ce ecranul dumneavoastra va fi curat si ordonat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.