Gadgeturile de vacanta

0
583

Gadgeturile de vacanta

Gadgeturile de vacanta, da, ați citit bine.

Indiferent daca vorbim despre camere auto, tablete sau carduri MicroSD, gadgeturile portabile ne pot fi de mare ajutor in vacanta. Va recomandam cateva produse pe care ar fi bine sa le luam cu noi atunci cand plecam in vacanta.

RECO Smart Car and Portable Cam este o camera video portabila excelenta pentru masina. Imaginile inregistrate sunt foarte clare. Datorita senzorului si lentilelor marca Sony. Iar prin aplicatia Asus Reco  descarca si distribui in timp real imaginile.Gadgeturile de vacanta

Filmele pot fi realizate la rezolutii HD 720p sau full HD 1080p. Cu 30 de cadre pe secunda. Un alt avantaj al camerei este ca utilizatorul are acces gratuit la un spatiu de stocare de 500GB în cloud. Unde poate pastra peste 7.500 de filmulețe.

Tableta Asus ZenPad C 7 merita si ea un loc in bagaj. Pe bord sau in rucsacul de drumetii. Tableta este dotata cu o solutie de protectie impotriva amprentelor. Are un ecran de 7 inci cu rezolutie HD si iluminare LED.Gadgeturile de vacantaIar procesorul este un Intel Atom cu patru nuclee. Procesor care foloseste arhitectura celor de PC. Spatiul de stocare este de 8 sau 16GB, in functie de model.

MobileLite Wireless G3 sau MobileLite Wireless Pro de la Kingston este numai bun pentru a avea acces oriunde. Si mai ales oricand la continutul de pe carduri SD sau stickuri USB. Cu ajutorul lui pot fi copiate foarte rapid poze sau filme din telefon sau camerele foto.Gadgeturile de vacantaIn plus, poate fi folosit si pe post de baterie de rezerva pentru tablete si smartphone. Rezista pana la 11-12 ore de functionare continua. Si poate deveni inclusiv spatiu de stocare extern. Cu o capacitate de pana la 64GB.

Tot de la Kingston avem cardul microSD Action Camera UHS-I U3 compatibil cu majoritatea camerelor video. Inclusiv cu cele GoPro sau cu dronele. Acest microSD este rezistent la apa, la socuri.Gadgeturile de vacanta

La temperaturi extreme si chiar la radiatii. In functie de model, capacitatea de stocare variaza intre 16GB si 64GB.

Incheiem lista de recomandari pentru vacanta cu o camera video pentru autoturisme. Camera care se remarca printr-un sistem inteligent de documentare a accidentelor. Tehnologia pe care o regasim permite sa salveze automat ultimele imagini inregistrate.

Gadgeturile de vacanta

Acestea vor avea un folder special si pot fi folosite ca dovezi pentru autoritati. Hardware-ul integrat in acest gadget permite capturarea de imagini si videoclipuri. Toate la rezolutii foarte bune. Cu un unghi de vizualizare de pana la 140 de grade.

Acestea sunt gadgeturile pentru vacanta, in cazul in care vi le permiteti. Sunt necesare si va sunt utile aceste gadgeturile .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.