Gimini Moodtracker este aplicația care-ți contorizează starea de spirit

0
484

Gimini Moodtracker este aplicația care-ți contorizează starea de spirit

Aplicația a fost creată de un grup de IT-ști români

Gimini Moodtracker este, așa cum spune și tutlul, o aplicație pentru smartphone ce îți poate contoriza starea de spirit.

Un grup de IT-ști din Cluj-Napoca au creat această aplicație pentru telefoanele smart cu Android. În principiu aplicația indentifică stările tale de spirit și le stochează într-un jurnal digital. Cam un an de zile a durat dezvoltarea aplicației, conform celor spuse de producători.Gimini Moodtracker este aplicația care-ți contorizează starea de spirit

Are o interfață simplă și intuitivă. Userulnu face altceva decât să rotească un buton pe ecranul smartu-ului, în diferite momente ale zilei. De exemplu în momentul în care vizităm un loc, sau mergem într-un restaurant sau la finalul unei convorbiri telefonice. Gimini Moodtracker păstrează datele recepționate. Le analizează și creează un așa-zis jurnal digital al stării de spirit. Acest jurnal este pentru diferite perioade din zi, săptămână, lună sau an.

Gimini Moodtracker foloseşte locaţia prin GPS. Are acces la agenda telefonică şi la jurnalul de apeluri. Poate fi conectată la profilul de Facebook al utilizatorului. În prezent este disponibilă gratuit în magazinul Google Play. Urmează ca în aproximativ două luni să fie lansată şi varianta pentru sistemele iOS. Aplicația o puteți găsi aici.Gimini Moodtracker este aplicația care-ți contorizează starea de spirit

„Este vorba despre o aplicaţie care te ajută să îţi dai seama cum te simţi la un moment dat. Dar mai ales îţi dă posibilitatea să ai un istoric al modului în care te-ai simţit într-un interval de timp. Ne-am gândit la o aplicaţie care îți cere să îi spui din când în când cum te simţi.

E o unealtă de conştientizare, care nu vrea să îţi influenţeze în vreun fel starea. Până la urmă, măsurăm în fiecare zi paşi, bătăi de inimi sau utilizatori. Cred că e necesar să ştim şi cum ne simţim. Aplicaţia este o oglindă în care te poţi uita. Ea te poate ajuta să iei o decizie. Dacă tu crezi că e necesar să cauţi ajutor pentru a rezolva o problemă anume. Noi o folosim pentru workshop-urile noastre. Dar ne aşteptăm să creştem încet, dar sigur”, a declarat Mihai Babici, managerul proiectului Gimini Moodtracker.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.