Google DayDream View, sistemul VR simplu de folosit

0
419

Google DayDream View, sistemul VR simplu de folosit

Cel mai confortabil sistem VR creat vreodată

Google DayDream View la cât e de ușor de folosit poate deveni primul headset VR pentru mase.

Noul produs lansat de Google pe 4 octombrie aduce realitatea virtuală pe sistemel Android. Mai mult de 50 de parteneri sunt așteptați să lanseze aplicații și jocuri pentru această nouă platformă, până la finele anului, inclusiv Netflix și Hulu.

Dar există un element foarte important, telefonul smart adecvat și hardware-ul compatibil cu noul Google DayDream View. Ca și în cazul celor de la Samsung, cu al lor Galaxy Gear, și aici ai nevoie de un smart compatibil cu noul headset. Deocamdată singurul smart compatibil este Google Pixel și Pixel XL smartphones. Dar se pare că și anumite terminale ale celor de la ZTE, și anume Axon 7.

Performanțele Google DayDream View

Google DayDream View, sistemul VR simplu de folositSunt impecabile performanțele acestui headset propus de cei de la Google. Reamintim că acest gadget costă 80 de dolari, așa că nu vă așteptați la un sistem VR de super calitate. Dar totuși, este primul sistem VR dedicat pentru mobile care poate fi folosit o perioadă lungă de timp. Dar și un sistem ce poate prinde la marea masă de clienți.

Confort și stil, desideratele principale

Cel mai confortabil sistem VR creat vreodată
Dacă ați folosit sistemul VR al celor de la Samsung, ați putut constata că e confortabil, dar după o perioadă de timp poate da senzația de greutate. În ceea ce privește Google DayDream View este total diferit, când îl pui nu-ți mai vine să-l dai jos.

Google a dezvăluit că au construit device-ul în parteneriat cu un brand nenumit de îmbrăcăminte pentru a obține acest gen de confort. Rama de plastic poate părea ieftină dar îți schimbi instat părerea după ce îl simți la pipăit și simți materialul din care este făcut. Poți chiar să-l îndoi ușor, ceea ce poate fi la îndemână dacă pleci în vreo călătorie. Nu pare a fi fragil, având în vedere că principala componentă este sticla. Pentru partea de prindere are două catarame ajustabile.

Vizorul este foarte ușor și, da, ați ghicit, confortabil, și asta este foarte important dacă vrei să stai jos cu headsetul pus pe ochi pentru câteva ore și să vizionezi content virtual.

Toată lumea a fost încântată de noul gadget propus și lansat de Google. Ca preț, cum spuneam, costă 80 de dolari. Va fi accesibil, în piață, undeva în luna noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.