Google Hardware event azi 4 octombrie 2016

0
441

Google Hardware event azi 4 octombrie 2016

Astăzi aflăm ce ne-au pregătit cei de la Google

Google Hardware event este momentul culminant, cel așteptat de toți și locul unde speculațiile devin istorie.

Evenimentul a fost anunțat pe Twitter de Vice Președintele diviziei Android și Chrome OS, Hiroshi Lockheimer. Tot acolo el a mai spus că acesta este momentul pe care l-a așteptat de opt ani. Au postat peste tot, reclame cu sloganul Made by Google și trebuie să spunem că acest Google Hardware event va schimba dramatic fața gigantului american.

Google Hardware event azi 4 octombrie 2016

Și pe bună dreptate, am mai putea adăuga, având în vedere că în ultima vreme Google a reunificat toată divizia hardware sub conducerea fostului președinte Motorola, Rick Osterloh. Evenimentul de azi, 4 octombrie, exact despre asta este vorba.

Principalul subiect al acestui eveniment este lansarea noilor smart-uri, Pixel și Pixel XL. Google deja deține brand-ul Nexus, dar nimeni nu a fost mai entuziasmat ca la anunțul noii game de telefoane. Oficialii spun că noua gamă Pixel se dorește a fi high-end și ținta este de a concura direct cu produsele din aceeași gamă a celor de la Samsung și Apple (S7, iPhone7).

În afară de lansarea acestor două terminale mai sunt așteptate și lansarea altor produse, cum ar fi Google Home, DayDream VR, Chromecast Ultra. Dar poate ni se vor arăta și mici crâmpeie din mult presupusul produs mixt dintre Android și Chrome OS.

Unde putem vedea evenimentul?

Google Hardware event azi 4 octombrie 2016Google Hardware event, Made by Google, are loc în San Francisco și va începe la ora 21, ora locală. Va putea fi văzut și live, pe stream, pe platforma Youtube.

Vom avea hibridul Android Chrome OS?

Google Hardware event azi 4 octombrie 2016S-ar putea să vedem în sfârșit mult discutatul și zvonitul sistem de operare hibrid. Cei de la Android Police au sugerat că s-ar putea să vedem cele două sisteme de operare sub unul singur, dar având ca bază Android. Se zvonețte că numele de cod este Andromeda și, cine știe, poate îl vedem în seara asta.

Telefoanele smart Pixel, Tableta Nexus

Google Hardware event azi 4 octombrie 2016Așa cum vă spuneam s-a tot vehiculat ideea unor noi terminale smart și toți credeau că vor fi terminalele Nexus făcute cu cei de la HTC. Nu se vor mai numi Nexus ci Pixel și Pixel XL.Noile telefoane vor fi, în principiu, la fel, diferența va fi dimensiunea fiecăruia. Terminalul Pixel va avea un display de 5inch iar Pixel XL de 5,5inch. Vor avea integrate sistemel proprii, cum ar fi Googl Assistant.

Reamintim că, la un moment dat, un oficial Huawei a confirmat că împreună cu cei de la Google lucrează la un nou terminal Nexus de 7inch, o tabletă și că s-ar putea să ruleze noul OS, Andromeda. Nu știm sigur dacă device-ul va fi lansat în această seară, rămâne de văzut.

Google Home

Google Hardware event azi 4 octombrie 2016Google Home a fost anunțat ca și contrapartidă la trâmbițatul sistem Echo al celor de la Amazon. Este un fel de vază activată prin voce ce vă asistă în casă. O inteligență artificală care vă poate ajuta cu aproape orice. De la controlul casei smart, controlul a tot ceea ce aveți în casă, de la frigider la televizor și chiar să vă comande o pizza. Se zvonește că va costa undeva la 130 de dolari.

Chromecast Ultra

Google Hardware event azi 4 octombrie 2016Chromecast Ultra este vechiul sistem audio, Chromecast Audio, reactualizat. Reactualizarea s-a axat mai mult pe menu. Acest device este unul din cele mai bine vândute produse de streaming marca Google. Noul sistem se vorbește în piață că va costa cam 70 de dolari și că va putea transmite atât în 4k cât și în HDR.

Daydream VR

Google Hardware event azi 4 octombrie 2016Așa cum spune și titlul, acest device se dorește un competitor direct la celelalte sistem VR de pe piață. Google spune că este un sistem de mare calitate pentru Android. Oficialii spun că vor construi propriul lor sistem de cască VR dar va oferi posibilitatea colaboratorilor să vină cu idei de design. DayDream VR va costa cam 80 de dolari.

Google Wifi

Google Hardware event azi 4 octombrie 2016Anul trecut Google surprindea audiența anunțând OnHub, un router smart wireless care poate prioritiza traficul pentru a securiza conexiunea pe fibră. Noi zvonuri spun că se va lansa diseară un nou router, numit Google Wifi și că va costa 130 de dolari. Dacă este așa vom afla diseară, la eveniment.

Se mai zvonește că se vor lansa două smartwatch-uri Android Wear, dar deocamdată sunt la nivelul de zvonistică. În seara asta, la ora 21, ora locală, vom afla tot ce este de aflat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.