Google iti gaseste telefonul Android pierdut cu „Find my Phone”

0
1323

Google este un geniu digital. Tastezi o dorinta intr-un camp de cautare si…ceea ce tocmai ti-ai dorit a devenit realitate. Iar acum, poti chiar folosi Google pentru a gasi obiecte palpabile, atata timp cat obiectul pe care il cauti este un telefon Android. Trebuie doar sa tastezi „find my phone” in orice bara de cautare Google, de pe orice calculator si in cateva secunde, Google iti va localiza telefonul pe o harta si iti poate da chiar si posibilitatea de a apela. Tehnologia asta!

Utilzatorii de Android isi pot localiza deja telefoanele de ceva timp, dar pana acum trebuiau sa se logheze in Android Device Manager pe un alt telefon sau calculator pentru a incepe cautarea. Se poate ca noua optiune sa nu insemne neaparat si scurtarea timpului de cautare, dar sa fim seriosi- atunci cand iti lipseste telefonul, parca de fapt ar lipsi o bucata din tine, astfel incat fiecare secunda conteaza. Ca sa nu mai luam in calcul si sperietura pe care o tragi cand te gandesti la cat a costat telefonul!

Daca dupa ce ti-ai localizat telefonul descoperi ca locatia este nesigura, poti da click pe harta pentru a fi redirectionat pe pagina Android Device Manager, unde vei gasi optiuni de a bloca telefonul de la distanta sau de a-l sterge.

Acum, pentru ca este atat de usor sa iti gasesti „copilul pierdut”, puteti porni la vanatoare de telefoane.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.