Google Pixel XL review

0
704

Google Pixel XL review

Este perfecțiunea android

Google Pixel XL este telefonul Android pe care ni l-am dorit întotdeauna.

Din punct de vedere al design-ului arată perfect, este puternic, elegant și foarte ușor de upgradat. Este cel mai bun telefon cu Android al anului 2016.

Ca și design terminalul este din aluminiu. Este un hibrid, dacă vreți, între iPhone și Honor 8. La construcția lui s-a folosit metal și sticlă, nimic altceva. Are design high-end, la atingere este fin. Are un contrast interesant în ceea ce privesc materialele din care este făcut.

În ceea ce privește confortul Google Pixel XL o fi el de 5,5 inch, dar este confortabil la mână. Este cam de aceeași mărime ca și iPhone 7 Plus, dar puțin mai scurt și mai subțire. Marginile telefonului au ușoare crestături pentru a putea fi ținut în mână. Butonul de volum și cel de power sunt ușor de localizat și apăsat. Ca și porturi Google Pixel XL are celebrul jack de 3,5mm pentru căști, în partea de sus. Un slot SIM pe partea stângă. Și un USB Type-C pe suprafața de jos a telefonului.

Cei de la Google nu s-au zgârcit când vine vorba de partea tehnică a noului terminal. Vine cu un display Quad HD de 5,5inch cu o rezoluție maximă de 2560*1440p li arată impecabil. Este perfect  din punct de vedere al culorilor și al luminozității. Arată impecabil pe lângă iPhone 7 Plus sau Galaxy S7 Edge.

Google Pixel XL funcționează lin, dacă putem spune așa. Nu au existat lag-uri pe toată perioada de test a telefonului sau probleme de performanță. Aplicațiile se deschid imediat, iar trecerea de la ecranul home la celelalte se face fără probleme.

Device-ul celor de la Google vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 821. Are 4GB de memorie și standard vine cu 32 GB sau 128GB spațiu de stocare. Din păcate dacă vă gândeați și la un slot de microSD, vă dezamăgim, nu există.

Benchmark-ul făcut de noi cu Google Pixel XL este impresionant și arată după cum urmează.

  • Quadrant: 29,827
  • 3D Mark Slingshot: 2,313
  • Geekbench 4: 3,945 multi-core and 1,588 single-core
  • AnTuTu: 138,946

În comparație, S7  a avut un scor de 134.203 pe AnTuTu.  LG G5 are 134.074, în timp ce iPhone a avut un scor de 178.397. Concluzia este că iPhone 7 cu noul chipset A10 Fusion spulberă orice telefon Android de pe piață.

De data asta putem spune că vedem un adevărat mariaj între hardware și software pe un telefon făcut de Google. Android nu a rulat și nu a arătat mai bine ca acum, niciodată. Google Pixel XL are un launcher special creat. Are funcții unice pe care nu le găsiți pe un alt smart cu Android.

Nu mai există icoană pentru aplicații dar poți să le vezi printr-un simplu swipe, de jos în sus.

Bara Google search este foarte bine ascunsă. Ca să o accesați este nevoie să atingeți odată pe logo-ul color G, în colțul de sus al ecranului. Despre Google Assistent putem spune că a fost foarte bine dezvoltat și implementat și chiar este deștept. Intuiește, în timp, atât programul tău zilnic, cât și persoanele pe care le suni cel mai des. Astfel te ajută să accesezi rapid ceea ce dorești să faci printr-o simplă atingere.

Dacă vorbim de cameră, trebuie să spunem că nu poți da greș când vine vorba de camerele foto de calibru.. Camera de pe Google Pixel XL este de 12.3MP și face poze excelente. Culorile sunt vii, naturale, iar terminalul prin funcțiile sale are tendința de a-ți aduce culoare ât mai bună pozelor făcute.

poză făcută cu Google Pixel XL
poză făcută cu Google Pixel XL

Marea majoritate a telefonaelor rezistă cam o zi la folosire intensă și nici terminalul testat nu face excepție. În prima zi bateria s-a descărcat imediat. După formatare am reușit să-l ținem în viață cam o zi, o zi și jumătate. DIn păcate acesta este singurul downfall, dar așa este la toate.

Cam asta este cu Google Pixel XL, sperăm că v-am făcut curioși și că vi-l ve-ți aciziționa. Noi spunem că merită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.