HP Omen, pentru entuziaştii de gaming

0
561

HP Omen, pentru entuziaştii de gaming

HP Omen a fost lansat ier pe piaţă de cei de la HP Inc.

Noua gamă HP Omen este formată din produse pentru gaming. Şi este proiectată pentru cei care au nevoie de o experienţă de joc ultra-performantă şi captivantă. Poate cel mai interesant produs din noua gamă HP Omen este sistemul desktop pentru gaming HP Omen X. Acesta este pregătit și pentru sistemele de realitate virtuală.

HP Omen, pentru entuziaştii de gaming

HP Omen X are plăci grafice de ultimă generaţie și poate accepta până la două plăci video. Au partede a 6-a generaţie de procesoare Intel Core i5/i7 cu posibilitate de overclocking. De chipsetul grafic VR-Ready integrat. Acestea or permite o experienţă perfectă de Realitate Virtuală (VR). O imagine 4K captivantă pentru cele mai solicitante jocuri de categorie AAA.

HP a proiectat un management termic superior. Oferă gamerilor posibilitatea să îşi păstreze PC-ul la o temperatură optimă. Să se bucure de cea mai ridicată performanţă posibilă şi de întregul potenţial al hardware-ului. Acest management termic revoluţionar constă în proiectarea a trei camere interne distincte.

HP Omen, pentru entuziaştii de gaming

Camere care separă componentele şi optimizează temperatura cu sisteme de răcire dedicate în fiecare cameră. Desktopul HP Omen X permite adăugarea unui sistem de răcire pentru până la trei coolere cu lichid de 120 mm. Cu guri de aerisire montate în partea superioară. Un suport care ridică carcasa de pe sol pentru a pătrunde mai mult aer rece, oferind o ventilaţie completă.

Gamerii care preferă să-şi construiască singuri PC-urile îşi pot achiziţiona o carcasă goală HP Omen X. Ca soluţie separată pentru o experienţă completă şi captivantă de tip do-it-yourself (DIY) PC. Carcasa independentă oferă aceleaşi beneficii termice ale designului cu trei camere. Şi transformă construcţia personalizată într-o experienţă aşteptată de utilizatorii finali.

Laptopul HP Omen 17

Este cel mai nou laptop HP Omen , cu diagonala de 17,3 inch (43,9 cm). Este proiectat complet respectând performanţele cerute de gameri. Este unul dintre cele mai performante laptopuri de gaming de pe piaţă. Include cel mai nou chipset grafic GeForce GTXHP Omen 17 este foarte uşor de transportat. Are dimensiuni de doar 32,9 mm grosime şi o greutate de 3,2 kg.

HP Omen, pentru entuziaştii de gaming

Laptopul HP Omen 17 este conceput pentru gameri şi oferă o experienţă captivantă. Flexibilitatea necesară pentru o concurenţă implacabilă.

Noile caracteristici includ:

Cele patru difuzoare cu sistem audio Bang & Olufsen şi HP Audio Boost;
mini Display Port™ adaugă suport pentru streaming dual 2K sau 4K;
Rezoluţia display-ului de până la 4K, cu 300 niţi;
Suport VR-Ready;
Baterie polymer de 95 W, cu până la 7,255 de ore timp de rulare.

Ecranul Curbat HP Omen X HP

HP introduce ecranul curbat Omen X. Creează un nou nivel de realism și imersiune pentru utilizatorii finali. Ecranul curbat este primul de la HP care oferă tehnologia NVIDIA® G-Sync. Integrează ultimele tehnologii şi mai multe opţiuni pentru clienţii săi.

HP Omen, pentru entuziaştii de gaming

Desktopul Omen X va fi disponibil în EMEA în luna septembrie. Pornieşte de la preţul de 2.229 euro. Cu şasiul independent Omen X începând de la 599 euro. Ecranul curbat Omen X by HP va fi disponibil în EMEA de la începutul anului 2017. Laptopul Omen cu diagonala de 17,3 inch va fi disponibil în EMEA din septembrie, începând de la 1.499 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.