Huawei Mate 9 va fi anunțat oficial pe 3 noiembrie

0
641

Huawei Mate 9 va fi anunțat oficial pe 3 noiembrie

Va exista și o variantă PRO a terminalului

Huawei Mate 9 a fost vedeta ultimelor zile în ceea ce privesc zvonurile.

Deja au apărut imagini dar și așa-zise informații despre cum va arăta ca design. Dar și din punct de vedere al specificațiilor. Dacă Mate 8 arată foarte bine, nu putem presupune decât că și noul Huawei Mate 9 va fi la fel.Huawei Mate 9 va fi anunțat oficial pe 3 noiembrieDin ultimele informații noul device al celor de la Huawei va avea două modele, ca și design. Unul standard iar altul curbat. Numele de cod sunt Manhattan și Long Island. Modelul Long Island va fi premium și va avea un display curbat.

Evan Blass, celebrul informator, a postat de curând câteva poze cu noul Mate 9 standard dar și în versiunea Pro. Noul terminal are senzor de amprentă poziționat sub dual-camera cu lentilă Leica. Dar și un dual-LED flash ce pare a fi un autofocus cu laser.Huawei Mate 9 va fi anunțat oficial pe 3 noiembrieDacă despre design am vorbit puțin, să vorbim și de specificațiile noului device. Huawei Mate 9 va avea, conform rapoartelor, un procesor Kirin 960. Vorbim aici de ultima generație de procesoare produse de HiSilicon. Din ce știm despre noul chipset este că va avea un procesor Cortez-A73, în patru core-uri și un alt procesor Cortex-A53, tot în patru core-uri.

Display-ul va fi unul de 5,9inch, full HD, cu rezoluție maximă de 1920*1080p. Ca și memorie pare-se că va avea 4 sau 6 GB RAM și ca sistem de operare Android 7.0 Nougat. Camarele vor fi, una de 12MP, pe spate, iar alta de 8MP pe față.huawei-mate-9-va-fi-anuntat-oficial-pe-3-noiembrie

Noul Huawei Mate 9 va fi anunțat oficial pe 3 noiembrie și atunci toate speculațiile vor fi aruncate la gunoi. Ca și preț nu avem informații corecte, dar conform unui twitt, versiunea Pro va costa 1.300 de dolari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.