iOS 10 vă poate strica iPhone-ul, recomandare să nu îl instalați încă

0
394

iOS 10 vă poate strica iPhone-ul, recomandare să nu îl instalați încă

Vă poate brick-ui terminalul

iOS 10 tocmai ce a fost lansat pe piață ca și nou sistem de operare pentru terminalele mobile Apple.

Din păcate nici bine nu a fost lansat că deja sunt probleme. Se pare că odată făcut update la noul ios 10 există șansa ca iphone-ul, ipad-ul, sau orice alt terminal compatibil, să fie soft brick-uit.

Mulți useri de iPhone sau iPad au raportat pe Twitter că odată instalat iOS 10 creează această problemă și au pierdut tot ceea ce aveau ca date pe terminale. Odată instalat soft brick singura variantă de redresare este conectarea terminalului la un PC. Astfel se poate face un restore cu ajutorul iTunes. Dar, din păcate nu durează foarte mult.

iOS 10 vă poate strica iPhone-ul, recomandare să nu îl instalați încă

Cea mai bună variantă este să nu instalați deocamdată noul OS. Asta până când Apple va lansa un update la iOS 10 care să remedieze această problemă. Un purtător de cuvânt al Apple a dat un comunicat către online, spunând că se știe de problemă și că se va rezolva curând.

”We experienced a brief issue with the software update process, affecting a small number of users during the first hour of availability. The problem was quickly resolved and we apologize to those customers.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.