Joby Griptight POV kit îți face telefonul o cameră video adevărată

0
420

Joby Griptight POV kit îți face telefonul o cameră video adevărată

Joby vine în întâmpinarea fotografilor înrăiți

Joby Griptight POV kit este un sistem de prindere pentru smartphones.

Acest sistem ajută utilizatorul să aibă mai multă stabilitate când vrea să filmeze. Sistemul se poate monta în spatele camerei sau sub ea devenind ca un fel de crick.

Joby Griptight POV kit este compatibil cu camerele celor de GoPro, ceea ce înseamnă că poate fi folosit și la camerele produse de cei de la GoPro. Acest sismte deschide ușa către noi oportunități de a folosi un smartphone ca și o cameră POV, montat pe o bicicletă sau cască de protecție.

Joby Griptight POV kit îți face telefonul o cameră video adevăratăJoby Griptight POV kit este mai mult decât un simplu stabilizator. Joby a adăugat la acest kit și o conectare prin Bluetooth. Cu ajutorul conexiunii Bluetooth putem să folosim kitul de la distanță.

Acest kit este interesant și odată folosit, cam greu te mai poți dezlipi de el. Mai jos aveți declarația celor de la Joby dar și un clip de prezentare a acestui device.

“More and more smartphones are replacing traditional cameras and consumers have become accustomed to the quick and easy nature of sharing images and videos to their social accounts through their phones. The problem lies in the smartphone’s inherent instability.

The GripTight POV Kit transforms the smartphone photography and videography experience, and enables users to take shake-free photos and videos, similar to point-and-shoot camera functionality. The integrated Impulse Bluetooth remote provides greater shutter control and frees users from jarring touches when capturing images or videos.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.