Lenovo Miix 510, un hibrid impecabil

0
505

Lenovo Miix 510, un hibrid impecabil

Lenovo Miix 510 a fost inspirat, în construcția sa, din sistemele Microsoft Surface.

Este ușor să te îndrăgostești de un sistem hibrid. Acestea folosesc un design atrăgător. Sunt la fel de sprintene precum un laptop clasic. Dar în cele mai multe cazuri reușesc să vină la pachet cu o autonomie peste medie.

Lenovo Miix 510, un hibrid impecabilAr fi fost ideal să folosească un design nemaiîntâlnit. Dar nu prea mai ai cum să reinventezi o tabletă ce poate fi cu ușurință atașată de o tastatură inclusă în pachet. Respectivul design a fost perfecționat de către Microsoft. Prin intermediul primei generații de Surface. Dar s-a aflat la baza multor creații similare estetic.

De această dată vorbim de Lenovo Miix 510, o familie de sisteme cu diverse configurații. Care v-ar putea aduce aminte de Surface Pro, dar au și câteva atuuri proprii. Utilizabil atât ca tabletă, cât și ca laptop, Lenovo Miix 510 este ideal pentru un pic de productivitate în deplasare. Și combinată cu un grad suplimentar de creativitate derivat din prezența stilusului.

Lenovo Miix 510, un hibrid impecabilCa performanță și, în funcție de buget, Lenovo Miix 510 poate fi achiziționat cu un procesor Intel Core de generația a șasea, până la Core i7. La pachet veți avea un display de 12,2 inci ce se poate sprijini de unul singur pe masă atunci când îl folosiți ca tabletă, prin intermediul unui stand integrat.

Sistemul de operare preinstalat va fi ultima versiune de Windows 10. Pentru a nu vă limita în nici un fel scenariile pe care urmează să le fac. Conectivitatea LTE este o particularitate interesantă pentru Lenovo Miix 510. Dar se pare că nu va fi prezentă în toate versiunile disponibile pe piață.

Lenovo Miix 510, un hibrid impecabilÎncepând cu luna octombrie a acestui an, prețul pentru un hibrid Lenovo Miix 510 este de 600 de dolari. Atât la magazinul oficial al producătorului, cât și la parteneri de pe întregul mapamond.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.