Macbook Pro, Apple spune că este cel mai avansat laptop

0
1014

Macbook Pro, Apple spune că este cel mai avansat laptop

Noul Mac a fost lansat joi

Macbook Pro, noul laptop de la Apple, a fost lansat miercurea aceasta și lumea e încântată.

Noul laptop, marca Apple, a fost lansat ieri, iar fanii au fost încântați de ceea ce li s-a prezentat. Chiar dacă laptopul a fost updatat în fiecare an, baza a rămas cam aceeași.Macbook Pro, Apple spune că este cel mai avansat laptop

Ce este nou la noul Macbook Pro, este display-ul OLD multitouch, și este costumizabil în funcție de ce software folosești. În afară de acest update mai sunt și altele, ceea ce face noul laptop mai competitiv ca în alți ani.

Apple, în ziua lansării, au spus că acesta este cel mai avansat laptop făcut vreodată, dacă este așa rămâne să decideți voi, după ce citiți rândurile de mai jos. Șasiul noului Pro este mai mic ca până acum. Noul model, ca și grosime, este foarte subțire și vine în două modele, de 13, respectiv 15inch. Trecem la partea hardware și aflăm că noul Macbook Pro are un procesor intel din a 7-a generație. Au optat pentru un astfel de procesor, deoarece Intel nu a dat încă procesoare din generația a 7-a cu chipsetul grafic Iris.

Interesant este că au optat pentru partea grafică la arhitectura celor de la AMD, Polaris, la modelul de 15inch. Această arhitectură grafică este cunoscută sub numele de Radeon RX. Pentru partea de stocare Apple totdeauna a avut un cuvânt greu de spus Astfel la noul model se laudă cu performanțe de până la 3.1gigabytes pe secundă, când vine vorba de transfer.

Atât din punct de vedere al specificațiilor cât și al design-ului au un competitor direct, tocmai lansat, în noul Surface Pro 4 și Surface Book de la Microsoft. Dar rămâne de văzut cine va câștiga acest duel.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.