MainGear Vybe Desktop, un pc bun la bani puțini

0
449

MainGear Vybe Desktop, un pc bun la bani puțini

Sistemul este costumizabil și compact

MainGear Vybe Desktop a fost anunțat miercuri de constructorul de sistem, MainGear, ca fiind un dekstop high-end.

MainGear Vybe Desktop, un pc bun la bani puțini

Sistemul este optimizat pentru VR și pentru gaming dar este și foarte ieftin față de alte sisteme desktop de pe piață, cu un preț de pornire de 1.000 de dolari.

MainGear Vybe Desktop poate avea una din cele două plăci de bază cu chipseturile Intel H110 sau Z170, sau X99. Se poate opta pentru un procesor de la Intel pe patru core-uri, din seria Skylake, sau la procesoarele din seria Broadwell-E, pe șase sau zece core-uri.MainGear Vybe Desktop, un pc bun la bani puțini

Amândouă versiunile au tot ce trebuie pentru un împătimit al gaming-ului sau al căștilor VR. Se pot instala hard disk-uri în RAID 0, 1 sau 5, ceea ce mărește capacitatea de stocare. Are și componenta wireless, pentru câțiva bănuți în plus.

MainGear Vybe Desktop, un pc bun la bani puțini

Ca chipset grafic puteți opta pentru plăci video de la Nvidia, GeForce GTX Titan X în SLI. Dar pentru asta va trebui să mai scoateți cam 2.800 de dolari în plus. Puteți opta și pentru plăcile AMD, și aveți opțiunea a două Radeon RX 480 cu 8GB fiecare în CrosFire, la 430 de dolari. Dacă vreți două plăci Radeon R9 Nano cu 4GB memorie fiecare, va trebui să plătiți cam 1.200 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.