Microsoft Surface Studio, primele impresii

0
922

Microsoft Surface Studio, primele impresii

Arată superb, funcționează la fel

Microsoft Surface Studio a fost prezentat aseară cu eleganță.

Cu multe detalii despre ce, cum și cât poate să facă. Ceea ce și-au dorit este să aducă un desktop și un work bench într-un singur loc. Și au reușit asta din plin, credeți-ne. Trebuie să menționez clar că acest device este primul de acest gen din portofoliul Microsoft. Este perfect calibrat cu un display generos de 28inch și cu un design industrial. Dacă ne rezumăm doar la aceste două elemente, putem spune că arată impecabil.Microsoft Surface Studio, primele impresii

Dar, curioși din fire, ne-am băgat nasul să vedem cum stă din punct de vedere al specificațiilor tehnice. Așadar să pucedem și să vedem care este configurația.

Avem un display de 28,5inch, o delectare pentru ochi, rezoluția fiind dincolo de 4K, vorbim de 4.500*3.000p. Deja ne îndreptăm spre 8k, nu credeți? Scalarea la Microsoft Surface Studio este de 192 dpi. Mai exact cu 200% decât scalarea standard, iar aspectul este de 3:2.

După cum se vede Microsoft a petrecut mult timp în crearea acestui display. Poate devenii chiar și masă, nu numai un work-bench. Microsoft Surface Studio cântărește aproape 5 Kg, ceea ce, zicem noi, este destul.

Partea de hardware nu este înceată. Din punct de vedere grafic s-a mers pe o soluție Nvidia GTX 965M. Dar și pe GTX 980M, și trebuie să spunem că suntem puțin dezămăgiți. De ce? Noua generație 1000 este pe piață. Credem că ar fi fost de bun augur să fie folosită, dar asta e.Microsoft Surface Studio, primele impresii

Microsoft Surface Studio aduce multe lucruri noi și inovatoare dar trebuie luat în considerare și prețul. Prețul de achiziție ajunge undeva la 3000 de dolari, ceea ce nu putem spune că este chiar ieftin.

Pro
Display sare de 4K
Intuitiv, ușor de folosit
Design frumos
Perifericele sunt bine făcute
Contra
Ultima generație de suport grafic
Preț exclusiv și foarte mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.