Nike+ Apple Watch se lansează pe 28 octombrie [VIDEO]

0
790

Nike+ Apple Watch se lansează pe 28 octombrie

Smartwatch-ul Apple a ajuns la seria a 2-a

Nike Apple Watch este noul device ce-i pune din nou în competiție pe cei de la Apple cu restul lumii.

Competiția Apple, și vorbim aici de Asus, Motorola sau chiar Pebble, are de ce să se teamă. Noul device de la Apple, ajuns la seria a 2-a, poate nu arată foarte diferit de cel de anul trecut, dar are schimbări importante sub carcasă.

Există deja o varianta a smartwatch-ului Apple realizat expres pentru cei împătimiți cu alergarea, este vorba de Nike Apple Watch. Trevor Edwards, președintele Nike, a anunțat în septembrie, la evenimentul Apple, ca noul device va fi lansat pe 28 octombrie.

Partea estetică a device-ului nu este diferit față de alte produse similare Apple, schimbările importante fiind sub carcasa device-ului. Vorbim aici de partea de soft dar și de interfață. Lansarea se va face, așa cum spuneam pe 28, luna asta, iar prețul de achiziție va fi de 370 de dolari.

Conform oficialilor, este rezistent la apă. Puteți să vă scufundați cu el liniștiți în apă că nu va păți absolut nimic. VIne cu noul sistem de operare Watch OS 3 ce și-a făcut debutul anul acesta, sub o formă beta. Acum pe Nike Apple Watch este în versiunea finală și este optimizat la maxim.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.