One Plus Two-Android high-end la un pret modic

0
594
One Plus Two-Android high-end la un pret modic

In ciuda problemelor pe care One Plus One le-a avut cu lansarea si cu disponibiitatea, acest smartphone a fost cu siguranta una dintre cele mai mari revelatii in materie de telefonie mobila din 2014. Deloc surprinzator, pentru ca ne-am obisnuit ca piata cineza sa lanseze dispozitive de ultima generatie, One Plus One este un smartphone „made in China” care a oferit utilizatorilor acces la un dispozitiv Android de ultima generatie, la un pret incredibil de mic, ceea ce ne duce cu gandul la cateva creatii Nexus.One Plus Two-Android high-end la un pret modic

Se pare ca si anul acesta vom asista la o astfel de surpriza, intrucat compania va lansa o continuare a liniei „One” care va incorpora aceleasi caracteristici cheie: specificatii de ultima generatie, pe picior de egalitate cu cele ale altor dispozitive Android de renume, dar…la o fractiune din pretul acestora.

Dispozitivul se va numi „One Plus Two”, conform CEO-ului OnePlus, si va fi dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 810. iar pretul se va situa in jurul valorii de 400$. Aceste informatii au fost dezvaluite prin Weibo, iar GizChina nu a ratat sansa de a le face publice mai departe.

Momentan nu se cunosc alte specificatii, dar zvonurile spun ca dispozitivul ar urma sa fie dotat cu un display 2K,  de 5.5 sau 6 inch, 2560 x 1440p, 3GB de RAM si va avea incorporata o tehnologie de amprentare digitala mai buna decat Touch ID.

Nici data lansarii nu este cunoscuta, dar probabil acesta va fi disponibil undeva spre sfarsitul verii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.