Onenuts T1 mini PC a fost anunțat zilele acestea

0
400

Onenuts T1 mini PC a fost anunțat zilele acestea

mini PC-ul dispune de touchscreen

Onenuts T1 mini PC se vrea a fi PC la purtător, dar fără mouse sau tastatură.

Producătorul de mini PC-uri, Onenuts, și-a etalat ultimul produs din gama sa. Onenuts T1 mini PC vine dotat cu un touchscreen de 8inch ca display dar și ca proiector.

Noul sistem all-in-one vine cu o baterie generoasă de 4.850mAh. Dacă vă achiziționați 4 astfel de mini pc-uri vă puteți face un adevărat desktop, dar aveți nevoie de conectori. Mini PC-ul nostru dispune, din fericire, de conectori HDMI, USB și Ethernet.

Onenuts T1 mini PC a fost anunțat zilele acesteaProiectorul integrat în sistem este capabil de redare la o rezoluție de 780p. Din păcate nu poate mai mult de 780p, dar poate proiecta o imagine pe verticală de 3.8 metri. Sistemul Onenuts T1 mini PC vine cu Windows 10 preinstalat.

Onenuts T1 mini PC a fost anunțat zilele acestea

Ca procesor avem un Atom Z8300 cu 2GB RAM și un spațiu de stocare de 32GB. Ca și alte conexiuni la internet, mai dispune si de suport pentru wireless prin chipsetul 802.11AC. DIn păcate, deși avem datele tehnice, nu avem datele legate de preț. Nu ne rămâne decât să mai așteptăm puțin pentru odată oficială de lansare. Atunci o să aflăm și cât costă micuța bijuterie. Pentru alte detalii puteți reveni aici în zilele următoare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.