Panasonic player Blu-ray Ultra HD

0
519

Panasonic player Blu-ray Ultra HD

Panasonic player Blu-ray Ultra HD este ingredientul lipsă al ecuației. În cazul în care ați făcut o investiție semnificativă într-un televizor Ultra HD. Și de dimensiuni generoase și aveți și un sistem audio pe măsură.Panasonic player Blu-ray Ultra HDÎntr-o piață în care cei mai mulți dintre noi s-au obișnuit să facă streaming de conținut multimedia, există deja mai multe companii care sunt de părere că vom investi totuși în continuare bani în discuri cu filme și concerte. Samsung a dat startul acestui trend prin lansarea primului Blu-ray Ultra HD la aproximativ 400 de dolari.

Philips a lansat un player un pic mai arătos, dar cu un preț și funcționalitate similară. A venit rândul celor de la Panasonic să ilustreze prin propriul player Blu-ray Ultra HD, modul în care văd ei distribuția de conținut 4K.

Mai scump decât alternativele de la Samsung și Philips, noul DMP-UB900 poate fi considerat fără probleme o soluție dedicată audiofililor. Vorbim de un player de filme care costă 700 de dolari.Panasonic player Blu-ray Ultra HDAcesta are două ieșiri HDMI, menite să faciliteze transmiterea semnalului video într-un TV și a celui audio în format digital, printr-o altă interfață identică, spre un amplificator. Nu lipsesc din ecuație condensatoare premium. Circuit și procesoare de semnal de înaltă calitate.

Prin intermediul unei tehnologii intitulate digital tube sound, acest Panasonic DMP-UB900 ar trebui să fie capabil să redea sunete cu aceeași căldură pe care o auziți de la un amplificator cu lămpi. Pe partea de audio, poate reda fără probleme albume necompresate în format DSD și ALAC.

Deși argumentele de mai sus reduc la zero utilitatea unui sistem audio integrat în TV, nu lipsesc niște particularitățile de top pe partea de conținut video.Panasonic player Blu-ray Ultra HD

Redă conținut video în format 4K la 60 de cadre pe secundă cu High Dynamic Range. Poate face streaming de pe servicii gen Netflix în format Ultra HD. Player-ul va ajunge la primii utilizatori începând cu luna septembrie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.