Pixel, noul brand Google pentru tablete și smartphone

0
487

Pixel, noul brand Google pentru tablete și smartphone

Pixel este numele cu care Google va înlocui brandul Nexus.

Sub acest nume îşi va lansa viitoarele smartphone-uri şi tablete cu Android. Google îşi va prezenta oficial noile smartphone-uri în cadrul unui eveniment care va avea loc pe 4 octombrie. Nu se cunoşte deocamdată locul exact. Dar se ştie că va fi un aşa-numit eveniment hardware, ce se va concentra pe produse noi.

Pixel, noul brand Google pentru tablete și smartphoneÎn centrul atenţiei vor fi, din nou, smartphone-urile. Google este pe punctul de a renunţa la brandul Nexus, cel care i-a făcut celebre atât smartphone-urile, cât şi tabletele. În schimb, va opta pentru numele mai sus menționat. Brandul nu este la prima apariţie. A fost folosit deja anul trecut, când s-a lansat Pixel C, o tabletă dezvoltată şi comercializată de Google.

Noile smartphone-uri Google vor fi prezentate la începutul lunii octombrie. Se vor numi Pixel şi XL. Singurele detalii care sunt cunoscute despre acestea sunt dimensiunile ecranelor. Pixel va avea un ecran de 5 inch. Pixel XL îşi va respecta numele şi va oferi un ecran de 5,5 inch.

Pixel, noul brand Google pentru tablete și smartphone

Este un mic pas înapoi din partea Google în ceea ce priveşte dimensiunile. Smartphone-urile de anul trecut aveau fiecare câte 0,2 inch. Noua serie nu vor fi singurele produse pe care Google le va prezenta în cadrul evenimentului din octombrie.

Vom vedea o nouă versiune a popularului stick de video streaming wireless, Chromecast. Numele vehiculat este Chromecast Ultra. Principala noutate va fi suportul pentru formatul video 4K.

Google ar mai putea prezenta o cască pentru propria platformă de realitate virtuală, Daydream VR. Va oferi noi informaţii despre asistentul virtual bazat pe inteligenţa artificială, Google Home.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.