PlayStation 4 Pro, sau motive să te determine să o cumperi (ep.1)

0
887

PlayStation 4 Pro, sau motive să te determine să o cumperi (ep.1)

Sony se laudă cu cea mai puternică consolă

PlayStation 4 Pro este pe piață, iar predecesoarea, versiunea Neo e istorie.

Sony a lansat în cadrul PlayStation Meeting 2016 cea mai nouă versiune și, conform declarațiilor, cea mai puternică consolă a momentului. Caracteristicile tehnice al noii console sunt impresionante, și ne-am gândit că e cazul să vă dăm motive să o cumpărați…sau nu.

1. Suportă 4K și HDR

Acesta este unul din atuurile PlayStation 4 Pro. Noua consolă nu este doar o schimbare de macaz în politica Sony. Este o adevărată cutie cu hardware upgradat și updatat la zi cu noile tehnologii.

PlayStation 4 Pro, sau motive să te determine să o cumperi (ep.1)Odată cu suportul pentru 4K și HDR, PS4 Pro va oferi gamerilor un sistem care va rula nativ la 1080p. Mai multă culoare, un spectru mare de luminozitate. Detalii grafice duse la extrem, așa cum vezi doar pe PC-urile overclocate.

2. Hardware upgradat înseamnă gaming transformativ.

Tot ceea ce s-a prezentat ca și upgrade odată cu lansarea noii console nu au fost doar de dragul prezentării, sau să dea frumos la presă. Procesorul grafic, GPU, upgradat va suporta capabilități 4K și HDR la superlativ. Detaliile gafice vor fi duse la extrem, detalii ce nu au fost prezente până acum pe niciuna dintre consolele existente pe piață.PlayStation 4 Pro, sau motive să te determine să o cumperi (ep.1)

Rate de frecvență ridicate la procesor înseamnă ca va lucra mai mult ca niciodată. Capacitatea de stocare ese de 1TB. S-ar putea să nu fie suficientă! Asta dacă luăm în considerare cam cât înseamnă un joc în 4K.

Deocamdată atât despre o parte din motive. În următorul articol discutăm de ce implică acest upgrade pentru jocurile deja existente pentru vechea consolă, în raport cu aceasta nouă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.