Polaroid lansează luna viitoare o nouă cameră foto

0
454

Polaroid lansează luna viitoare o nouă cameră foto

Polaroid Snap Touch promite multe

 

Polaroid a anunțat săptămâna asta ca vor lansa noua generație de camere digitale instant sub numele de Snap Touch.

Noua cameră foto va fi disponibilă de luna viitoare, la prețul de 180 de dolari. Pentru prima dată s-a vorbit de această nouă generație la CES, în ianuarie 2016. Conform datelor oficiale, noua cameră nu are nevoie de cerneală pentru a printa fotografiile. Va fi echipată cu un touchscreen LCD de 3,5 inch. Acest ecran va putea fi folosit pentru încadrarea pozelor dar și pentru a naviga prin menu-ul camerei.

Polaroid lansează luna viitoare o nouă cameră foto

Camera digitală de la Polaroid va avea un sensor CMOS de 13MP, micuța cameră fiind capabilă să scoată imagini la calitate HD și chiar să filmeze clipuri video la 1080p HD. Înregistrările pot fi păstrate pe un card microSD de 128GB.

Compania a dat și un comunicat oficial în care ni se explică, pe larg, ce este nou la această cameră și ni se explică și tehnologia folosită la construcția acesteia. Pentru mai multe detalii despre tehnologia folosită și despre data de lansare intrați aici.

”Integrated within the Polaroid Snap Touch is a printer which uses ZINK Zero Ink Printing Technology. This gives consumers the ability to capture and instantly print full-color, 2×3” photographs, all at a significantly lower cost than traditional instant film prints. Of course the new Polaroid Snap Touch is ideal for today’s selfie shooters thanks to a self-timer and the addition of a fun selfie mirror that ensures the user is framed perfectly in the shot. Additionally, the instant digital camera offers three color modes—black and white, color, and vintage sepia.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.