Samsung Galaxy S6-Tips and Tricks

0
4647
Samsung Galaxy S6-Tips and Tricks

Galaxy S6 and Galaxy S6 Edge au depasit cu mult asteptarile oricui: Pre-comenzi cat casa, suplimentarea productiei pentru S6 Edge, cautare pe Google mai mare decat Apple Watch, toate par sa duca spre un succes de zile mari pentru Samsung.

Daca vrei sa iti achizitionezi unul dintre cele doua modele, iata ce poti face pentru a-l folosi repede si eficient:

Pune-ti amprenta

Inregistrarea amprentei digitale este un proces foarte simplu si dureaza cateva minute, iar scanner-ul de amprenta de pe Galaxy S6 este cu mult mai bun decat cel de la Galaxy S5 si chiar Galaxy Note 4. Inregistreaza-ti amprenta inca de la inceput si bucura-te de viteza, fiabilitatea si precizia celei mai bune functii de securitate a lui Galaxy S6.

Transfera memoria telefonului vechi prin Tap & Go sau Smart Switch

In timpul configurarii initiale vi se va solicita sa folositi functia Tap & Go pentru a transfera integral contactele, mesajele, pozele,  muzica, fisierele si calendarul de pe un telefon pe altul. Daca nu mergeti pe aceasta optiune, vechiul telefon nu suporta NFC(servicu de comunicare intre 2 dispozitive smartphone), sau ati trecut de la un dispozitiv iOS, atunci vi se va solicita instalarea Smart Switch. Instalati aplicatia si urmati instructiunile.

Screenshot

Daca nu stiti cum sa faceti un screenshot(print screen in varianta desktop), deschideti si vizualizati pe ecran ce va intereseaza apoi tineti apasat concomitent butonul Power si Home pana ce ecranul se anima, sau treceti cu latura palmei peste ecran, de la stanga la dreapta. Puteti activa aceasta functie intrand in Settings > Gestures and Motions > Palm Swipe to Capture.

Activeaza serviciul „Do  not disturb”

Puteti activa acest serviciu prin 2 metode: fie din meniul Quick Settings, fie din Settings > Sounds & Notifications > Do Not Disturb. Puteti stabuili exceptii cum ar fi alarma, mesaje sau apeluri de la contacte preferate, etc. Odata ce serviciul este activat, nu veti fi deranjat de nimic.

Cum dai Restart fortat?

Cateodata smartphone-urile ingheata efectiv. Si atunci trebuie sa ii scoti bateria pentru a-i da restart. Dar Galaxy S6 nu are baterie detasabila. Daca va confruntati cu o astfel de situatie trebuie doar sa tineti apasat pe butonul Power si Volume Down, pentru 7 secunde si telefonul va reporni.

Incarcare rapida

Procesorul Exynoss 7420 al lui Galaxy S6 include tehnologia de reincarcare rapida de la Qualcomm printr-un adaptor de reincarcare USB inclus. Dupa ce il veti folosi veti fi total surprinsi.

Dezactivati bloatware-urile

Chiar daca nu a venit „dezbracat” de acele bloatware enervante care doar ne mananca memoria RAM, Galaxy S6 ofera posibilitatea de a le dezactiva. Dezactivarea o va inlatura din sertarul de aplicatii si o va opri sa funtioneze folosind resursele sistemului. Intrati in meniu „Aplicatii” si apasati Edit in dreapta sus. Aplicatiile care pot fi dezactivate vor avea un cerc cu liniuta in el. Le puteti reactiva din  Settings > Apps > Disabled tab.

Alarma desteapta

Aceasta functie(Smart Alert) poate fi activata din Settings > Motions and Gestures. De fiecare data cand veti ridica telefonul, acesta va vibra, anuntandu-va ca aveti notificari sau apeluti pierdute. Daca il ridicati si nu vibreaza, atunci inseamna ca nu aveti nici-o notificare si nu va trebui sa activati ecranul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.