Sony a lansat consola PS4 Pro cu spațiu de stocare generos

0
1099

Sony a lansat consola PS4 Pro cu spațiu de stocare generos

PS4 Pro vine cu 4K nativ

Sony a lansat noul PlayStation®4 Pro. Oferă experiență de gaming mai bună. Printr-o capacitate sporită de procesare grafică și suport pentru imagini 4K. Consola PS4 Pro va fi disponibilă pe 10 noiembrie, 2016 în Japonia, America de Nord și Europa. Cu un preț recomandat de distribuitor de 44,980 yeni, 399$ USD și 349£.

Sony a lansat consola PS4 Pro cu spațiu de stocare generosEste prima dată când un model mai performant este lansat la mijlocul ciclului de viață al sistemelor existente. Se vor simți îmbunătățirea performanței și a capacității sistemului, inclusiv CPU și GPU. PS4 Pro le permite dezvoltatorilor să ofere grafică mult mai detaliată și cu o precizie vizuală fără precedent.

Utilizatorii cu televizoare 4K vor putea să se bucure de toate titlurile PS4 la o calitate superioară. Și mai multe cadre stabile pe secundă. În plus, PS4 Pro suportă redare video 4K. Pentru a furniza servicii de streaming 4K cum ar fi Netflix și YouTube.

Sony a lansat consola PS4 Pro cu spațiu de stocare generosToate sistemele PS4 vor suporta tehnologia de imagine HDR. HDR  reproduce luminozitatea și întunericul într-o formă care permite o gamă mult mai largă de nunațe. Utilizatorii care au televizoare compatibile HDR vor putea să se bucure de jocuri cu elemente vizuale mult mai realiste. Cu culori mai vii și mai apropiate de imaginile pe care le vedem cu ochiul liber.

PS4 Pro va avea în plus la exterior un port USB situat în spate. Pe lângă cele două din față deja existente, pentru conectarea accesoriilor. Inclusiv a sistemului de realitate virtuală PlayStation VR.

PS4 Pro vine cu hdd de 1TB

Capacitatea hard disk-ului a fost mărită la 1TB. Pentru a stoca mai multe jocuri și conținut.
Toate titlurile PS4, inclusiv cele existente și cele care vor fi lansate, rulează pe toate sistemele PS4, inclusiv PS4 Pro. Toate sistemele PS4 au același soft și se află în aceeași comunitate online pentru multiplayer și servicii de rețea.

Sony a lansat și noul system PlayStation 4 Slim. Dar și noua serie de accesorii ce include un nou controller wireless. O nouă cameră PlayStation și un stand vertical proiectat special pentru noile sisteme PS4 slim și PS4 Pro. Toate acestea vor fi disponibile începând cu data de 16 septembrie în Japonia, America de Nord și Europa.

Sony a lansat consola PS4 Pro cu spațiu de stocare generosDe asemenea, în această iarnă, vor fi lansate și noile căști wireless Platinum Wireless Headset.  Noua arhitectură internă a sistemului PS4 Slim a fost redusă cu 30% în comparație cu modelele precedente. Greutatea a fost redusă cu 25% în comparație cu primul model și 16% față de actualul model. De asemenea, noul model slim consumă cu 34% respectiv 28% mai puțină energie decât modelele precedente. Prețul recomandat de producător va fi de 29,980 yeni, 299$ USD, 299€ și 259£.

Noul controller wireless PS4 are acum indicator luminos și pe touchpad. Emite o linie de culoare la fel ca cea din spate. Pentru a oferi informații vizuale, precum ce personaj controlează sau câtă viață a mai rămas. Noul controller se poate conecta prin USB, pe lângă conexiunea wireless prin Bluetooth. Noul controller wireless DUALSHOCK 4 va avea prețul recomandat de producător de 5,980 yeni, 59$ USD, 59€ și 54£.

Sony a lansat consola PS4 Pro cu spațiu de stocare generos

Noul design al camerei PlayStation moștenește toate caracteristicile actualului modelul. Inclusiv suport pentru PlayStation VR și are o nouă formă cilindrică. Noua cameră include un picior adjustabil. Permite reglarea unghiului de vizualizare. Prețul recomandat de producător va fi de 5,980 yeni, 59$ USD, 59€ și 54£.

Standul vertical este conceput special pentru noile modele PS4 Slim și PS Pro. Noul stand a fost construit cu materiale translucide. Pentru a reprezenta “umbra” sistemului atunci când acesta este pus în poziție verticală. Standul va fi disponibil la prețul recomandat de producător de 2,280 yeni, 24$ USD, 19€ și 16£.

Căștile Platinum Wireless Headset, vor fi disponibile la prețul recomandat de producător de 18,000 yeni, 159$ USD, 179€ și 129£. Acestea sunt construite din materiale premium pentru confort sporit și experiență audio captivantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.