Sony Action Cam 4K FDR-X3000R lansată la IFA 2016

0
568

Sony Action Cam 4K FDR-X3000R lansată la IFA 2016

Sony Action Cam 4K FDR-X3000R include o suită de tehnologii noi pentru camerele de tip POV.

Printre ele se numără tehnologia patentată B.O.SS prezentă pe întreaga gamă premium Handycam® de la Sony. A fost adaptată în premieră pentru utilizarea pe Action Cam. Este concepută pentru a se adapta schimbărilor permanente a scenariilor de utilizare. Includerea tehnologiei B.O.SS în acest model reprezintă garanția că utilizatorul nu va trebui să-și mai facă griji. Stabilizatorul de imagine B.O.SS a fost reproiectat și miniaturizat.

Sony Action Cam 4K FDR-X3000R lansată la IFA 2016Sony Action Cam 4K FDR-X3000R rămâne extrem de compactă și putând fi montată pe bicicletă, mașină. Sau ținută în mână utilizând o gamă de accesorii opționale. Opționale care vor reda o imagine vizibil mai stabilă. În comparație cu modelele actualeii. Funcția de stabilizare a imaginii compensează chiar și situațiile în care camera este expusă la șocuri. Fiind disponibilă pentru înregistrări 4K și de mare viteză.

Camera vine la pachet cu cea mai nouă telecomandă Live-View Remote. Este cu aproximativ 30% mai mică decât predecesoarea sa. Poate fi atașată la accesorii montabile. Precum suportul opțional pentru ghidon de bicicletă VCT-HM2. Cu ajutorul unui adaptor inclus în pachet. Telecomanda poate fi purtată la încheietura mâinii sau atașată diverselor accesorii opționale.

Sony Action Cam 4K FDR-X3000R lansată la IFA 2016Precum Shooting Grip (VCT-STG1) sau noul Finger Grip (AKA-FGP1). Avantajul fiind controlul asupra setărilor de înregistrare. Inclusiv al alimentării și opririi/pornirii înregistrării. Fără să fie nevoie de atingerea camerei. Utilizatorii pot controla camera prin intermediul smartphone-ului și tabletelor. Cu ajutorul aplicației gratuite PlayMemories Mobile™. Noul model de cameră și telecomanda Live-View dispun de o interfață și un meniu similare. Oferă indicații pentru setări care fac navigarea și personalizarea setărilor mult mai ușoare.

Sony Action Cam 4K FDR-X3000R oferă opțiunea de a filma la intervale de aproximativ 8.3MP. Pentru a obține înregistări timelapse 4K uimitoare. Imaginile pot fi prelucrate cu software-ul pentru PC Action Cam Movie Creator. Și partajate cu prietenii. Pe lângă tehnologia de stabilizare a imaginii, camera mai este dotată cu o serie de inovații tehnologice marca Sony.

Sony Action Cam 4K FDR-X3000R lansată la IFA 2016Sony Action Cam 4K FDR-X3000R este dotată cu un obiectiv ZEISS Tessar®. Redă o imagine mai naturală cu distorsiuni semnificativ reduse față de modelele actuale. Face înregistrări 4K la 100Mbps. La o rată de biți ridicată. Dar și Full HD la 50Mbps în format XAVC S™. Toate sunt obținute datorită procesorului BIONZ X. Cu care sunt dotate camerele ɑ7 de la Sony. Acesta a fost optimizat pentru utilizarea pe Action Cam.

Lumina este captată datorită noului senzor Exmor R CMOS de tip 1/2.5 de 8.2MP. Dispune de mai mulți pixeli pentru capturare decât predecesorul său. Cu un format al imaginii de 16:9, senzorul de imagine este proiectat pentru a înregistra videoclipuri uimitoare. Combinația dintre senzorul de imagine și procesor permite citirea integrală a pixelilor. Fără a combina mai mulți pixeli într-unul singur și fără efecte de zig-zag. Microfonul stereo captează un sunet clar și real. Datorită funcției de reducere a zgomotului produs de vânt utilizatorii pot obține înregistrarea audio pe care și-o doresc.

Sony Action Cam 4K FDR-X3000R lansată la IFA 2016Noul model include și alte caracteristici care s-au dovedit foarte populare pe modelele existente de camere Action Cam. Noul model include funcții precum ajustarea unghiurilor. Zoom de până la 3x, care se poate schimba în timpul înregistrării. Camera dispune de funcția de înregistrare în buclă (loop). Înregistrare de mare viteză în Full HD la 100p, pentru a obține filmări cu încetinitorul uimitoare. Redarea în timp real prin intermediul platformei Ustream. Fotografierea în serie (burst) și reglarea manuală a balansului de alb și de schimbare automată a expunerii.

Sony Action Cam 4K FDR-X3000R este rezistentă la stropire. Este dotată cu o carcasă subacvatică etanșă. Eficientă până la adâncimea de 60m. Dispune de un socket încorporat pentru trepied. Ceea ce îi oferă flexibilitatea de a atașa o varietate de accesorii. Fără a avea nevoie de un adaptor sau de o carcasă dedicată. Toate porturile au fost amplasate pe partea din spate a camerei. Astfel făcând mai ușoară utilizarea HDMI. A portului micro USB sau a mufei pentru microfon. Chiar și atunci când camera este atașată la diverse accesorii Action Cam.

Sony Action Cam 4K FDR-X3000R lansată la IFA 2016

Funcția Highlight Movie Maker selectează automat cele mai bune scene și fețele oamenilor pentru a realiza filme scurte. Completate cu muzică de fundal. Gama de accesorii este completată de două noi produse compatibile cu Sony Action Cam 4K FDR-X3000R.

Dispozitivul AKA-FGP1 Finger Grip permite monitorizarea și operarea ușoară. Cu o singură mână, a camerei împreună cu telecomanda Live-View. Și poate fi înclinat la un unghi de aproximativ 120 de grade. Pentru a obține fotografii interesante din unghiuri joase și înalte.

Sony Action Cam 4K FDR-X3000R lansată la IFA 2016

AKA-MCP1 MC Protector adaugă un strat suplimentar de protecție obiectivului camerei Action Cam. Îl protejează de noroi, praf și zgârieturi. Mai ales atunci când este utilizată fără carcasa subacvatică. Accesoriul este acoperit cu un strat anti-reflexie avansat. Pentru o calitate deosebită a imaginii, fiind impermeabilă la apă și ulei.

Noua cameră Sony Action Cam 4K FDR-X3000R va fi disponibilă în Europa din luna noiembrie. La prețul de aproximativ 600 de euro. AKA-FGP1 și AKA-MCP1 vor fi disponibile în Europa din luna noiembrie. La prețuri de aproximativ 25 și respectiv 35 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.