Toshiba lansează un nou SSD, OCZ TL100

0
436

Toshiba lansează un nou SSD, OCZ TL100

Noile SSD-uri au specificații tehnice de invidiat

Toshiba, după ce a adus către consumatorul privat, SSD-urile OCZ, anunță un nou produs de serie.

Este vorba de noile SSD-uri OCZ din familia TL100. SSD-uri orientate către consumatorii care vor să-și schimbe vechile hard-uri pentru ceva mai rapid și la un preț acceptabil. Toshiba ne propune noile SSD-uri OCZ TL100. Din punct de vedere tehnic putem să spunem că sunt ceea ce-i trebuie unui consumator dacă vrea să-și schimbe componenta hard cu acest nou produs.

Toshiba lansează un nou SSD, OCZ TL100

OCZ TL100 are o viteză de citire de până la 550MB pe secundă. Viteza de scriere este de până la 530MB pe secundă. Pentru un SSD aceste date tehnice sunt impresionante. Aceste viteze se datorează sistemului de celule triple și datorită tehnologiei NAND flash proprietate Toshiba.

Noile SSD-uri mai au parte și de controlerul flash NAND. Sistemul este responsabil pentru transmiterea de date către și dinspre celulele de memorie. Conectarea se face prin tradiționalul port SATA care suportă până la 6GB transfer de date pe secundă.

Mai jos vă prezentăm datele tehnice din noua familie de SSD-uri. Mai multe detalii găsiți aici.

Toshiba lansează un nou SSD, OCZ TL100

“The Toshiba OCZ TL100 SATA SSD series demonstrates that “value” doesn’t have to mean end-users need to sacrifice performance or quality,” said Alex Mei, VP of Marketing, Consumer SSDs & Storage Outbound Marketing at Toshiba America Electronic Components, Inc. “As an affordable upgrade option for home and office users, the TL100 series makes SSD performance and responsiveness more accessible to a wider audience.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.