Vyu360 Waterproof 4K Ultra HD Camera [VIDEO]

0
881

Vyu360 Waterproof 4K Ultra HD Camera

Camera este rezistentă la apă, cu unghi de 360 de grade de filmare

Vyu360 Waterproof 4K Ultra HD Camera a fost creată de Alexis Fernandez și este rezistentă la apă. Camera este capabilă să reziste la 30 m de sub apă și poate fi folosită pentru a face capturi în realitate virtuală.

Proiectul a fost lansat pe Kickstarter pentru a strânge banii necesari dezvoltării acestui proiect în faza de producție prorpiu-zisă. Mai jos aveți tabelul cu specificațiile tehnice ale camerei. și un filmuleț de prezentare.Vyu360 Waterproof 4K Ultra HD CameraCamera vine și cu o aplicație, utilă, atât pentru Android, cât și pentru iOS. Pentru mai multe informații și pentru a urmării proiectul, intrați aici.

”Our mission is to make 360 media recording and sharing easy and personal. Our goal is to develop technologies that shorten the gap between virtual reality and consumer application. With the 4K ProCam we want to bring you a best in class Virtual Reality camera that is affordable, easy to use and packed with great hardware specs. It would be an honour for you to pledge our project , and it would be magical to bring the Vyu360 project to life, together!! True 360×360 full immersive experience.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.