YouTube Red aduce conținut premium pentru utilizatorii săi

0
311

YouTube Red aduce conținut premium pentru utilizatorii săi

Deocamdată nu este disponibil în România

Youtube Red a fost lansat de curând și este clar că este un serviciu premium de calitate.

De ce spunem asta, pentru că ultimele mișcări de trupe dovedesc acest lucru cu prisosință. Reamintim că serviciul este online și contra cost. Dacă vă încumetați să plătiți pentru Youtube Red, în curând ve-ți avea mai mult decât clipuri muzicale fără reclame pe ele.Youtube Red aduce conținut premium pentru utilizatorii săiCa și Netflix sau Amazon, serviciul premium al celor de la Youtube, își dorește atât useri, cât mai mulți, dar și încasări pe masură. Așa că au început să facă investiții majore în conținut video original, în afară de cel al youtuberilor consacrați.

Youtube Red va avea seriale produse in-house, treidintre ele numindu-se Game Gumps, Impulse și Lifeline. Ceea ce este interesant și important de menționat este faptul că pentru cel de-al treilea serial, Lifeline, compania a reușit să semneze cu Dwayne The Rock Johnson. Serialul are ca temă elemente din deja cunoscuta rețetă Minority Report.

Youtube Red aduce conținut premium pentru utilizatorii săiTot pentru a justifica investiția într-un abonament de aproximativ 10 dolari pe lună pentru YouTube Red l-au ales pe Doug Liman ca responsabil de Impulse. Acesta este cunoscut ca și producătorul al seriei Bourne Identity. Impulse  va fi un serial science fiction cu un personaj feminin în centrul acțiunii. Va fi construit în jurul unei tinere cu puteri supranaturale ce se poate teleporta din situații dificile.

Dan Harmon se va ocupa de o comedie cu Dan Avidan și Arin Egoraptor Hanson. Intriga serialului va fi reprezentată de eforturile celor doi de a deveni populari. Dar și de a câștiga sume semnificative de bani din competiții de eSports.

Youtube Red aduce conținut premium pentru utilizatorii săi

Rămâne să vedem dacă astfel de conținut va fi suficient pentru a genera abonați noi. Cei de la YouTube sunt optimiști și nu se feresc să toate bani pentru proiectul Youtube Red.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.